Разкрити! Алисия и Николета почиват заедно!

Гласувайте за статията

Не може да бъде! Николета и Алисия карат заедно зимната си ваканция из топлите морета!

Алисия и Николета карат ваканцията си заедно, изненадващо обявиха от Hot Arena.net

Сензационното разкритие на HotArena.net отключи буря от коментари в мрежата. Не може да бъде! Те не могат да дишат една и съща земна атмосфера – какво остава да седнат на една маса или да се глезят в един и същи хотел!
Ами ако всичките им захапки, обиди и взаимни нападки са само хитър PR?! Как ви се струва подобна хипотеза? Не е правдоподобна ли? Да, но по този начин светските хроники гъмжат от техните имена. Репортерите на HotArena.net нямат подобни съмнения: за тях е почти 100% сигурно, че Алисия с Ники и Николета с Валери се намират на едни и същи топли географски ширини. И не само на едни ширини, ами най-вероятно и на едно и също екзотично място. Това тяхно предположение почива на внимателно сглобяване на пъзела от информационни фрагменти, които Алисия и НиЛо пускат в профилите си. Възможно е също двете двойки да са се събрали там, за да заровят томахавката и оттук нататък да живеят цивилизовано. Каквото било – било!
Покрай разследването за ваканцията на най-коментираните двойки се разбра за пореден път, че географията не е силната страна на българина. Пишещите братя съвсем се объркаха в световната карта и насадиха Карибите в Индийския океан. Кога ще разберем къде всъщност са отдъхвали нашите герои: в Тайланд или в Дубай? И наистина ли са били заедно?
http://youtu.be/q1ZywhXKfXE

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар