Алисия и Ники Михайлов се събраха за Нова година (Той призна)

Алисия и Ники Михайлов не могат да се разделят окончателно

Алисия и Ники Михайлов отново се събраха, той призна

Алисия и Ники Михайлов за пореден път се събраха. Очевидно певицата и вратарят не могат да сложат окончателно край на връзката си и продължават да си играят на „иди си – ела си“, въпреки непрестанните изневери на Михайлов-младши.

Алисия и Ники Михайлов отново заедно
Алисия и Ники Михайлов отново заедно

Заради които двамата се разделиха за пореден път няколко месеца преди Нова година и уж до последно трябваше да празнуват по отделно. Оказа се обаче, че това не е съвсем така. Дни преди настъпването на 2016 изпълнителката и футболистът са се чули и са се уговорили да се видят на празника.

За това признал самият той пред приятелите си като не скрил, че е купил подарък за сина на Ася от Валери Божинов – малкия Валерко. Както добре знаете, малчуганът и вратарят са първи приятели. Така че нищо чудно, че Ники е решил да го зарадва, научиха от hotarena.net.

А доколко това затопляне в отношенията им (поредно), ще се окаже трайно, можем само да гадаем. Още повече, че певицата вече си има нова тръпка и това е Павлин Гагаузов – сина на бившия министър Асен Гагаузов.

Който е удивително копие на Ники Михайлов. Само дето е доста по-щедър от вратаря. И без да се замисли вече накупил на певицата подаръци на стойност над десет бона.

Което определено му дава предимство пред доста по-стиснатия Михайлов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.