Алисия и Ники Михайлов сгодени? (Певицата се хвали с огромен пръстен)

Алисия и Ники Михайлов сгодени? (Певицата се хвали с огромен пръстен)
5 (100%) 2 votes

Алисия и Ники Михайлов май най-накрая са се решили на важната стъпка

Алисия се похвали е огромен диамантен пръстен, който много прилича на годежен

Алисия и Ники Михайлов май най-накрая са се сгодили. В това се усъмниха феновете на изпълнителката, които забелязаха огромния пръстен, който любимката им демонстрира по време на последното си участие в популярен столичен клуб.

Алисия и Ники Михайлов сгодени?

Алисия и Ники Михайлов сгодени?

На безименния пръст на дясната й ръка грееше типично годежен пръстен с гигантски диамант, който изпълнителката се беше опитала да прикрие с друг пръстен върху него. Онлайн потребителите обаче са категорични, че бижуто изглежда точно като предвестник на предстояща сватба.

„Явно Ники Михайлов най-накрая се е престрашил и й е предложил“, кефят се феновете на двойката. Както знаете, наскоро стана ясно, че двамата смятат и да живеят заедно след като вратарят купи чисто нов тузарски апартамент в самия център на София.

В който Алисия дори снима последното си видео. Очевидно нещата помежду им най-накрая са започнали да стават сериозни след като дълги години двамата имаха отношения на приливи и отливи като ту се събираха, ту се разделяха.

Появиха се обаче и коментари, че пръстенът изобщо не е от вратаря, а е доста стар и Алисия и друг път се е появявала с него. И сега го е сложила нарочно, за да дразни Николета Лозанова.

Която напоследък се е активизирала сериозно в опитите си да я дразни и да я унижи. Затова изпълнителката е решила да удари плеймейтката по слабото й място – а именно – Ники Михайлов, към когото не е тайна, че Лозанова все още има чувства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар