Алисия и Ники Михайлов разделени на Коледа (Кой как празнува)

Гласувайте за статията

Алисия и Ники Михайлов официално се разделиха официално, певицата в София, той в чужбина на Коледа

Алисия и Ники Михайлов официално се разделиха, но този път без никакъв шум. След поредица от шумни раздели и събирания, двамата окончателно сложиха край на отношенията си, без да споделят и дума за това.

На Коледа, когато обикновено двойката си подарява поредната екзотична ваканция, Михайлов и певицата са разделени. Футболистът замина за чужбина, като дори си пусна снимки, че лети за неизвестна дестинация, докато фолк звездата имаше участие в столичен клуб.
И дори си пусна снимки от там.

В празничната нощ певицата се събра с феновете си, а не с бившия си любим, с когото имат доста бурни преживявания. Самата Алисия не коментира факта, че отдавна е свободна жена и не се хвали с нови завоевания.

Както е известно, двамата с Ники Михайлов имаха доста бурна връзка. След три години заедно се разделиха, като първо отрекоха раздялата си, а дни по-късно пуснаха официално съобщение, че вече не са заедно.

Няколко месеца по-късно признаха, че всъщност всичко е било прах в очите на другите, тъй като са искали да бъдат оставени на мира. За жалост, това им желание не се сбъдна, след като певицата и футболиста отново влязоха в ефира на светските таблоиди и бяха следвани плътно от папараци.

Алисия и Ники Михайлов разделени по празниците?

Алисия и Ники Михайлов разделени по празниците?

Малко по малко интересът към събирането им стихна, но по всичко личеше, че фолк звездата и спортиста не могат да бъдат дълго разделени. През последната една година толкова пъти се събираха и разделяха, че на хората им се замаяха главите да следят кога са заедно и кога разделени.

Alis r Mihaylov

По всичко изглежда, че скорошното сдобряване не е продължило дълго и двамата влюбени днес отново са далеч един от друг. И дори на Коледа Алисия и Ники Михайлов не се събраха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар