Алисия и Ники Михайлов разделени за винаги (Вижте какво вещаят звездите за другите)

Гласувайте за статията

Фолк певицата Алисия и Ники Михайлов нямат общо бъдеще през идващата година, смятат астролозите

Една от най-одумваните светски двойки Алисия и Ники Михайлов никога няма да се съберат. Това вещаят звездите според астрологичната прогноза на маг Евелина Лютова. Гадателката смята, че футболистът и певицата окончателно ще сложат край на отношенията си и всеки от тях ще поеме по собствен път.

Алисия и Ники Михайлов когато бяха щастливи

Алисия и Ники Михайлов когато бяха щастливи

И двамата са с изградени силни характери и ще потърсят любовта извън връзката си. Дори Алисия ще стане отново майка и ще дари друг мъж с дете, узнахме от HotArena.

Друга звездна двойка Преслава и Бирмата също нямат изгледи да се съберат. Според астрологичната прогноза при тях се наблюдава само физическо привличане, което никога няма да завърши с брак.

Маг Лютова предрича тотална раздяла и за Десислава и Зарко. И двамата колкото и да се обичат витаят в съвсем различни реалности и нямат никакъв шанс да скрепят връзката си с брак. Раздалечили са се един от друг и нямат бъдеще заедно.

Една друга двойка Благой Георгиев и Есмер няма да издържат дълго заедно и ще сложат край на брака си. Според астрологичната прогноза при тях има само привличане, а връзката им почива на взаимна изгода. Разводът им предстои през 2017 година, въпреки приказната сватба, която вдигнаха.

Толкова за разделите според звездите. Златка и Миро ще останат заедно, но няма да има сватба въпреки огромното желание на Злати да се види булка.

Подобна безбрачна идилия вещаят звездите на Емилия и Коко Диневи. Сплотени те ще се справят с всички проблеми, които ги очакват и обичта им ще се противопостави на всички опити да ги разделят.

Мария и Християн Гущерови щя запазят брака си през идващата нова година. Въпреки, че са с противоположни характери те се привличат и ще са щастливи заедно през 2016 година напук на всички, които им завиждат.

Според звездите още едно известно семейство го очаква щастие. Това са Петко и Яна. Тяхната кармична свързаност им предвещава чудесна 2016 година.

Добри новини и за Мария Игнатова и Вили Марковска предрича астрологичната прогноза за 2016 година.

И двете красавици ще станат майки през 2016. Съвсем в началото на годината Вили и Ангарски ще споделят новината за бебе.

А Мария Игнатова и Рачков ги чакат също щастливи моменти. За раздяла изобщо не може да се говори. Най-естественото нещо, което може да се случи е Мария да стане майка за втори път през 2016 година.

И ако Алисия и Ники Михайлов нямат заедно бъдеще ще се наложи да потърсят щастието с друг партньор, за да се реализират на семейното поприще, според астрологичната прогноза.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар