Алисия и Ники Михайлов на среща с Валери Божинов! (Вижте какво ги събра)

Алисия и Ники Михайлов на среща с Валери Божинов! (Вижте какво ги събра)
5 (100%) 1 vote

Алисия и Ники Михайлов се разцелуваха с бившия на певицата

Алисия и Ники Михайлов показаха близост с нападателя

Алисия и Ники Михайлов се срещнаха с Валери Божинов! Певицата се оказа на едно място с двамата футболисти, при това напълно случайно. Тримата са се засекли в столичен салон за фризьорски услуги, където имат навик да ходят често.

Алисия и Ники Михайлов са се засекли с Валери Божинов

Алисия и Ники Михайлов са се засекли с Валери Божинов

Според очевидци на срещата, певицата пристигнала на мястото заедно с вратаря, с когото уж са разделени, а малко след тях се появил и нападателят.

Въпреки необичайната среща обаче, тримата набързо се окопитили и дори се разцелували. Като в срещата им нямало абсолютно никакво напрежение или драми, категорични са хора от салона. „Тримата си поговориха като първи дружки, нямаше и следа от скандали, в каквито се опитват да ги забъркват постоянно“, категорични са и и клиентите на разкрасителното заведение.

По всичко личи, че Алисия действително е успяла да запази чудесни отношения и с двамата си бивши. Както знаете, в момента се говори, че тя отново е разделена с Ники Михайлов, но въпреки това двамата продължават да се виждат от време на време.

Доказателство за което е и общото им пристигане при фризьора. Певицата дълго време имаше дрязги с бащата на сина си – Валери, като по едно време двамата дори не си говореха. Като причина за това беше посочена съпругата на Божинов Николета Лозанова, която всячески се опитвала да го отдели от сина му.

След като футболистът и плеймейтката се разделиха обаче, отношенията му със звездата на Ара отново започнали да се затоплят, научиха от Vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар