Алисия и Ники Михайлов заживяха заедно (Вижте как вратарят я глези)

Алисия и Ники Михайлов заживяха заедно (Вижте как вратарят я глези)
5 (100%) 3 votes

Алисия и Ники Михайлов за пореден път се сдобриха, да видим до кога ли

Алисия и Ники Михайлов ще се опитат да заздравят отношенията си като живеят заедно

Алисия и Ники Михайлов заживяха заедно! Певицата и вратарят за пореден път ще се опитат да заздравят отношенията си като този път крачката, която са предприели е доста сериозна. Двамата ще делят един покрив, след като Михайлов-младши официално поканил половинката си да се нанесе в неговия апартамент, след като досега звездата на Ара оставаше единствено да пренощува при него.

Алисия и Ники Михайлов заживяха заедно

Алисия и Ники Михайлов заживяха заедно

Това обаче даваше достатъчно свобода на футболиста да си прави каквото си иска и да хойка зад гърба й. С този си ход Ники се надявал да докаже на изпълнителката, че този път е сериозен в намеренията си към нея и тя е жената на живота му.

Алисия ще се радва на екстрите в мега луксозния мезонет на гаджето си, сред които са напълно автоматизирани телевизор, осветление, климатик, та дори и щори. Всички те се контролират с дистанционно, за да не се налага звездата да се помръдва от дивана. Освен това Ники е предоставил на услугите на Алисия и личния си готвач Боян Серафимов, който да се погрижи за всичките й кулинарни желания, научиха от hotarena.net.

С това вратарят се надява, че ще заздрави отношенията си с певицата и ще я убеди, че наистина е сериозен в намеренията си към нея. Неотдавна Михайлов изтъкна, че вече обмисля да създаде свое семейство и да има собствени деца и е срещнал жената, с която иска да прекара живота си.

Повече от ясно е, че е говорел за Алисия, доволни са феновете на двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар