Алисия и Ники Михайлов жертва на грозна интрига (Кой опитва да ги раздели?)

Алисия и Ники Михайлов жертва на грозна интрига (Кой опитва да ги раздели?)
5 (100%) 2 votes

Алисия и Ники Михайлов се събират да живеят заедно, а това очевидно дразни доста хора

Алисия и Ники Михайлов станаха жертва на грозна интрига

Алисия и Ники Михайлов станаха жертва на грозен опит да бъдат разделени. Оказа се, че от известно време в онлайн пространството неизвестен човек е направил фалшив профил на вратаря, от който пише провокативни съобщения до различни жени, с цел да ги сваля. Самият вратар се оплака от нахалника, като призова феновете си да докладват профила, за да не дават повече възможност на измамника да се представя за него.

Кой се опитва да раздели Алисия и Ники Михайлов?

Кой се опитва да раздели Алисия и Ники Михайлов?

И докато част от феновете се чудят що за човек би се представял за някой друг, за да сваля жени, то има и такива, които заподозряха, че всичко това е направено с цел и зад него далеч не стои някой болен мозък. Почитателите на Ники Михайлов са убедени, че някой нарочно е направил профила и е започнал да пише на разни хубавици, за да скара вратаря с Алисия. Които се сдобриха след поредния скандал и отношенията им се задълбочиха дотолкова, че дори смятат да заживеят заедно.

niki falshiv„То е ясно – профилът е направен нарочно, затова й човекът зад него пише на известни жени. За да може Алисия да разбере и да го зареже“, убедени са форумци. Действително, това се и случило, разкриват приятелки на певицата.

Първоначално тя реагирала доста остро, но в последствие осъзнала, че поне в случая половинката й няма никаква вина. И набързо му простила. Още повече, че била на седмото небе, че Ники най-накрая се решил да предприеме сериозна крачка към нея и я поканил да живеят заедно в новия му, тузарски апартамент. Снимки от който можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар