Алисия и Ники Михайлов вече работят за бебе?

Алисия и Ники Михайлов вече работят за бебе?
5 (100%) 1 vote

Алисия и Ники Михайлов вече планират общото си бъдеще и семейство

Алисия и Ники Михайлов наистина са се сгодили в Гърция

Алисия и Ники Михайлов вече работят за бебе! В това се съмняват феновете, които изчетоха интервюто на вратаря за списание Стори. В което Михайлов-младши съвсем откровено признава, че в съвсем скоро време ще стане и съпруг, и баща. С което пък потвърди новината на Kliuki.net, че той и Алисия са се сгодили по време на почивката им в Гърция преди няколко седмици.

Алисия и Ники Михайлов са готови за бебе

Алисия и Ники Михайлов са готови за бебе

Така че, нищо чудно двамата вече и да правят опити да създадат свое дете, след като вратарят приема безрезервно сина на половинката си от Валери Божинов – Валери-младши. И се грижи за него като за свой син. А и малчуганът не крие, че е луд по вратаря и се разбира много добре с него.

„От една-две години мисля за семейство и в най-скоро бъдеще ще предприема тази крачка“, категоричен е Ники. И макар да не желае да разкрива официално, че жената до него е Алисия, е повече от ясно, че двамата са се събрали и очевидно планират общото си бъдеще заедно.

„Бъдещето ни е по-перфектно от миналото“, категоричен е вратарят по отношение на певицата. За която не пести суперлативи, изтъквайки, че тя е истинската му половинка, жена, която уважава страшно много и към която има много силни чувства, видяха от Hotarena.net.

Той не крие, че съпругата му трябва да е добра майка и жена, която да го търпи. Все качества, които Алисия притежава. Доказала се е като майка с малкия Валерко, а относно търпението – прощавала му е безброй изневери и поредното им сдобряване е доказателство за това, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар