Алисия и Моника Валериева в нов любовен триъгълник!

Алисия и Моника Валериева в нов любовен триъгълник!
5 (100%) 1 vote

Алисия и Моника Валериева отново делят общ мъж

Алисия забила бивше гадже на Моника Валериева

Алисия и Моника Валериева се забъркаха в нов любовен триъгълник! За певицата и моделката не за първи път се говори, че делят общи мъже като според последните слухове звездата на Ара е забила бившия на Валериева – Павлин Гагузов. От няколко дена все по-упорито се шушука, че министерският син е новата половинка на Алисия, макар двамата старателно да прикриват отношенията си.

Алисия и Моника Валериева пак делят общ мъж

Алисия и Моника Валериева пак делят общ мъж

Малко известен факт обаче е, че преди известно време Гагаузов-младши е забил и Моника Валериева. С която имали краткотрайна връзка, но нещата така и не стигнали до по-сериозно развитие. За разлика от връзката му с Алисия, която се очертава да не е само свалка за една нощ, макар из столичния хайлайф да се шушука, че освен изпълнителката, синът на Асен Гагаузов си има вземане-даване и със сексапилна блондинка.

Любопитното е, че това далеч не е първият път, в който имената на Алисия и Моника са намесени в любовен триъгълник. Неотдавна се говореше, че моделката е преспала с Ники Михайлов, докато той все още беше заедно с изпълнителката.

Валериева ходила на няколко пъти в Турция, където играе вратарят, докато Ася била заета с участията си в България.

И макар да е била засичана на летището, Моника категорично отхвърля слуховете, че е имала афера с Михайлов-младши. И упорито твърди, че с Алисия са приятелки. В същото време обаче слабостта й към футболистите е добре известна, след като преди време се опита да отмъкне Валери Божинов от Николета

Лозанова, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар