Алисия и Михайлов празнуват сватба в Кюстендил (Подробности)

Алисия и Михайлов се събраха, празнуват сватба в Кюстендил

Горчиво! Сватба събра Ники Михайлов и Алисия. Звездите се появиха заедно на събитие, на което певицата бе поканена. Фолк звездата се появи с бившето си гадже, което предизвика въпроси, какво точно ги свързва. Двамата официално са разделени, а малцина вярват, че след като певицата е с Бирмата, отново е заедно с Михайлов. От друга страната те толкова често се събират и разделят, че мнозина вече се объркаха, пише ПИК.

Според изданието, изпълнителката и футболистът са били поканени на сватбата в Кюстендил. Двойката направо шашнала с появата си празнуващите, особено след като се появили в компанията си, без никакво напрежение помежду им. Най-щастлив обаче бил синът на Алисия, който обожава вратаря и го има за втори баща.

По време на церемонията двойката дори е получила пожелания да поемат и те скоро към олтара, но отговаряли с многозначителни усмивки по въпроса. Както е известно, Алисия има връзка с милионера Георги Станоев-Бирмата, а Ники Михайлов в момента е свободен.

Звездната двойка беше заедно цели пет години, но наскоро се разделиха без много шум. Алисия се събра с Бирмата, който дори я заведе в Тайланд за Свети Валентин, а Михайлов се покри от светския живот и заряза купоните.

Появата им заедно предизвика надежди, че двамата може и да решат да се съберат, но те категорично отричат подобна вероятност. Всъщност бившите влюбени, по всяка вероятност са били поканени да участват в сватбата още по времето, когато са били заедно и не са могли да откажат.

Алисия и Ники Михайлов пак заедно
Алисия и Ники Михайлов пак заедно

Що се отнася до връзката й с Бирмата, Алисия е категорична, че не иска да обсъжда личния им живот. Двойката е заедно от няколко седмици и колкото и да не се харесва на феновете на певицата, двамата изглежда са щастливи и сериозно обвързани. Вече дори се говори, че планират брак.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.