Алисия и Венета Харизанова се подиграха на Николета Лозанова: Моделка с къси крака

Алисия и Венета Харизанова се подиграха на Николета Лозанова: Моделка с къси крака
5 (100%) 1 vote

Алисия и Венета Харизанова не крият неприязънта си към Николета Лозанова

Алисия и Венета Харизанова се подиграха на визията на Николета Лозанова

Алисия и Венета Харизанова се обединиха срещу Николета Лозанова. Певицата и моделката се познават от доста време и не крият, че помежду им може и да няма приятелство, но със сигурност няма и негативни чувства. Нещо повече, те се оказаха типичен пример за приказката, че нищо не обединява две жени така, както омразата им към трета.

Алисия и Венета Харизанова се подиграха на Николета Лозанова

Алисия и Венета Харизанова се подиграха на Николета Лозанова

От известно време между Венета и Николета назрява конфликт, провокиран неизвестно от какво. Водещата на Папараци обяви, че никой не се сеща за Харизанова, която побърза да й отвърне, че явно се е засегнала от коментара й, че е с къси крака.

Изненадващо постът й беше споделен и от Алисия, която заяви, че това е резултат от коментар под нейни снимки. Изглежда войната между вече двете бивши на Валери Божинов продължава с пълна сила, макар по едно време да изглеждаше, че те са решили да заровят томахавките, най-вече в името на децата им.

Какъв ще бъде отговорът на Николета, предстои да разберем. Водещата на Папараци неведнъж е показвала, че държи последната дума винаги да е нейна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар