Алисия и Валери се събират (Вижте как го примамва)

Гласувайте за статията

Алисия примамва Валери във Фейсбук и желае да е отново с него

Алисия не може да забрави Валери Божинов и го изкушава с послания на стената си. Фолк изпълнителката не се свени да споделя, че настръхва при спомена си за Божинов. Алисия никога няма да забрави колко добър в креватните изпълнения е футболиста и за нея той винаги ще е Hoмep 1.

Алисия примамва Валери във Фейсбук и желае да е отново с него

Алисия примамва Валери във Фейсбук и желае да е отново с него

Валери е най-добрият, смята фолк фурията и му го признава при последната им среща, след която Николета и Валери се разделят. Тя помни още, когато са били интимни за последно и споделя, че това е най-хубавото нещо, което някога й се е случвало в живота.

Не си ли дава сметка, че с тези интимни признания опозорява себе си, а какво да кажем за това, че така стъпква авторитета и честта на Николай Михайлов, с когото имаше афера цели четири години, след Валери.

Според Алисия излиза, че националния вратар не може да се мери изобщо с Валери, защото за чалгаджийката бившия й винаги ще е Hoмep 1.

Изглежда ще се окаже, че Алисия е още влюбена в Божинов и иска да се съберат. Обсипва го с комплименти и тънки намеци , които даже феновете й долавят.

Даже  тя пусна едно парче във Фейсбук , за което се знае, че е посветено на Валери. Става дума за нашумелия хит „Tвoя тoтaлнo“.  Отдавна не го беше правила публично достояние, докато изненадващо го постна и написа, че се чувства страхотно.

Феновете й веднага реагираха, като отбелязаха, че песента „Tвoя тoтaлнo“ е създадена за Валери и разбраха, че все още Алисия е влюбена него и копнее да са заедно. „Това носталгия ли е или признание в любов“, питат озадачените потребители в социалната мрежа.

Какви игрички играе примата на „Ара“ предстои да видим.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар