Алисия и Анелия бойкотираха афтърпартито на Капките (Чалгаджийките сърдити на продукцията – Снимки от купона)

Чалгаджийките отсвириха големия купон на Капките, обидени, че не ги дооцениха, видя kliuki.neт

Алисия и Анелия бяха двете представителки на чалгата в тазгодишното юбилейно издание на имитаторското шоу „Като две капки вода”. И двете обаче не успяха да се докопат до финала.

И ако Алисия се представи малко по-добре от колежката си, то Анелия изобщо няма за какво да се сърди. Според драгите зрители фолк певицата е  ударила дъното и няма никакви имитаторски способности.

Те коментират, че по време на целия кастинг изобщо не е била на мястото си на живата сцена и се смеят, че се хванала да пее чужди песни, а собствените си не може.

Имитациите на Алисия и Анелия не направиха впечатление на публиката и двете наистина няма какво да празнуват и може би затова решиха да не уважат партито. Което както всяка година бе организирано от съпругата на продуцента Кремена Халваджиян. В нейното заведение „Библиотеката”. Както прави винаги по традиция.

В социалната мрежа бяха публикувани снимки, от които се вижда, че всички останали участници са се забавлявали на макс. Даже актьорът Дарин Ангелов, който трябваше на другия ден да се появи в 9:30 в панела „На кафе” е присъствал на забавленията.

А Митко Рачков позира в компанията на любимата си Анита, която го е гушнала на общото фото.

 

 

 

 

 

Няма коментари
  1. Zlatena казва

    Честно казано ако аз бях на мястото на Дарин Ангелов Дарко щях да бойкотирам купона на капките на финала се подиграха с него по най жесток начин но явно Дарко има благородно сърце за това е присъствал на купона на капките организиран от Маги Халваджиян.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.