Алисия за Ники Михайлов: Прекалява с романтиката, изкуствен е!

Алисия за Ники Михайлов: Прекалява с романтиката, изкуствен е!
5 (100%) 1 vote

Алисия шашна с изказване по отношения на половинката си

Алисия се оплака от твърде голямото внимание, което Ники Михайлов й обръща

Алисия изненада с признание по отношение на връзката си с Ники Михайлов. Певицата по принцип е изключително пестелива с приказките, когато става въпрос за личния й живот, особено що се отнася до бурните си отношения с вратаря. С когото постоянно се събират и разделят.

Алисия се оплака от прекаленото внимание на Ники Михайлов

Алисия се оплака от прекаленото внимание на Ники Михайлов

Като причините са неговите постоянни изневери. След което Михайлов-младши се връща разкаян при изпълнителката и прави какво ли не, за да я впечатли отново и да я накара да му прости. Всъщност именно прекалено романтичните му жестове идвали в повече на звездата на Ара.

Пред свои приятелки тя споделила, че Ники сериозно прекалява в желанието си да й докаже, че е променен и че тя е единствената за него. „На моменти стои изкуствено, прекалено е“, недоволствата Алисия пред близките си.

Друг е въпросът, че може нарочно да приказва така, за да изтъква в същото време колко много я глези и обгрижва гаджето й. „Не върви да каже: „Вижте колко ме глези Ники, да ви е яд“. Затова го обръща, че уж било чак прекалено и й идвало в повече“, коментират форумци.

А че Ники е романтичен, е ясно на всички. Още през лятото той се похвали лично как е зарадвал певицата с романтична вечеря на плажа под звуците на жива музика. Преди няколко дена пък Михайлов-младши постна в профила си във Фейсбук картинка, на която пише „Аз съм безнадежден романтик“, припомнят от hotarena.net.

„Само да не кръшкаше и щеше да е перфектен“, хилят се онлайн зевзеците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар