Алисия захапа Ники Михайлов: Не аз правя драми!

Алисия захапа Ники Михайлов: Не аз правя драми!
5 (100%) 1 vote

Алисия отговори по категоричен начин на заяжданията на Ники Михайлов

Алисия заби вратаря в земята с думите си

Алисия захапа доста остро Ники Михайлов. Певицата се опитва за пред хората да поддържа имидж, че двамата с вратаря са се разделили като приятели и отношенията им са повече от чудесни. Поведението им в социалните мрежи обаче издава, че помежду им все пак има известно напрежение. За което те очевидно се обвиняват един друг.

Алисия отговори на заяждането на Ники Михайлов

Алисия отговори на заяждането на Ники Михайлов

Първи беше вратарят, който многозначително написа, че няма никакво време за драми в живота си. Постът му дойде малко след като стана ясно, че с изпълнителката са се разделили за пореден път. Ако се вярва на слуховете, с жесток скандал, по време на който Алисия го замеряла с чинии и се наложило охраната му да се намесва.

Точно заради това феновете са убедени, че Михайлов-младши е имал предвид драмите си с изпълнителката. Самата тя пък изобщо не му остана длъжна и побърза да реагира насреща му. Пускайки своя доста провокативна снимка, на която е в оскъдно боди.

Разбира се, кадърът беше придружен със съответния коментар. „Дивите не правим драми. Ние правим бизнес“, заяви звездата на Ара. Като за феновете няма никакво съмнение към кого са насочени думите й.

И постът на Ники Михайлов

И постът на Ники Михайлов

„То е ясно, камък в неговата градина е. Дразни го, заради заяждането му с нея“, убедени са почитателите.

Припомняме ви, че преди няколко седмици се появи слух, че Алисия изловила Ники в крачка при това с нейна близка приятелка. Заради предателството, певицата вдигнала жесток скандал и незабавно била шута на Михайлов-младши.

В свое интервю вчера тя не пожела да коментира тези слухове, но се опита да се измъкне с клишета, че отношенията помежду им са добри и двамата се чуват редовно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия захапа Ники Михайлов: Не аз правя драми!”

  1. Лилит

    окт. 06. 2015

    И откога скандалът заради поредната изневяра се счита за драма? Нахално татково синче.

    Reply to this comment

Добавете коментар