Алисия зарязва пластиките (Певицата връща истинското си лице)

Гласувайте за статията

Алисия зарязва пластиките, връща истинското си лице

Фолк певицата Алисия заряза пластиките в последно време. Изпълнителката показа забележителна промяна в последно време. На годишната сбирка на Венета Райкова в „Папараци“, певицата изненада феновете със сдържаност, перфектна визия и лице, което поразително приличаше на това от младежките й години.

Много от феновете на певицата заподозряха, че тя е започнала да се връща към предишното си аз. „Ако не беше гримът и скулите, все едно е като на 20 години“, пишат нейни почитатели.

Много от тях са на мнение, че Алисия изглежда по-добре от всякога. Нещо повече — изглежда подмладена. „Любовта несъмнено й отива“, коментират фенове в социалните мрежи.

От няколко години певицата е намалила сериозно обществените си изяви. Тя почти не дава интервюта, по-рядко се появява и в социалните мрежи, презентира единствено клипове и участия. Самата тя заяви пред Венета Райкова, че откакто е престанала да поставя личния си живот на фокус пред медиите, е много по-щастлива.

По време на интервюто, Алисия призна, че предпочита връзките й да не са обект на обществено обсъждане. „Много по-добре вървят нещата, когато не сте под прожекторите. Много по-спокойно е в живота ми“, заяви още изпълнителката.

Междувременно, останалите дами не пропуснаха да споделят за своя личен живот. Всяка една призна, че ако мъжът до нея не е известна светска личност, те са много по-спокойни и щастливи. „Когато партньорът ти е известна личност, много по-малко можеш да разчиташ на подкрепа и разбиране от него“, заяви Антония Петрова. Тя признава, че в такива случаи най-често връзките се разпадат, защото всеки от двамата се бори да защити първо себе си, което пречи на нормалните връзки. „Изнесен ли ти е личният живот на показ — не очаквай щастие“, категорична е миската.

Алисия си връща предишната визия, къса с пластиките

Алисия си връща предишната визия, къса с пластиките

Всички дами обаче признаха, че държат мъжът до тях да може да се грижи за тях, да показва положително отношение и да е внимателен, за да ги спечели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар