Ужас! Алисия заприлича на Мара Отварачката

Фолк певицата се обезобрази джуките й ще се пръснат

Хорър! Истински кошмар изживяха феновете на Алисия след последната изява в пловдивски клуб. Фолк певицата показа толкова напомпани устни, че почитателите й се уплашиха, да не се пръснат, пишат от zvezdno.bg.

Алисия заприлича на Мара Отварачката
Алисия заприлича на Мара Отварачката

На фона на стилния младежки тоалет, носен от звездата, лицето й изглеждаше направо страшно и дори приличаше на някоя баба.

„Леле ужас!“, „Тотално се обезобрази“, „Прилича на Мара Отварачката“, коментират потресени форумци. И наистина фолк певицата вече не е просто неприятна в лице — направо плаши след последните пластични операции.

Певицата тотално се обезобрази
Певицата тотално се обезобрази

Явно фолк дивата така й  не се е поучила от злополучния опит на печално известната си колежка. Изпълнителката на „Близо до мен“  до такава степен се е обезобразила, че вече изобщо не прилича на себе си.

Трагичното е, че с новия си вид певицата вече буди съжаление  у мнозина. „Горкото момиче“, „Пратете пластичния й хирург на съд“, „Клетата, кой така се е изгаврил с нея“, съчувстваха на Алисия дори някои интернет потребители. Разбира се не липсваха и хейтърски нападки по повод обезобразеното лице на звездата.  Но почитателите й искренно й съчувстват, че стигна до тук с манията си по пластичните операции.

1 коментар
  1. Десислава Тодорова казва

    А на мен ми се струва, че е търсена повече прилика с Николета…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.