Алисия забрани на Валерко да се вижда с малката на Николета и Валери?

Алисия забрани на Валерко да се вижда с малката на Николета и Валери?
5 (100%) 1 vote

Алисия забрани на сина си да общува със сестра си

Алисия все още не може да прости на Николета, че й отмъкна Валери Божинов

Алисия забрани на Валерко да се вижда със сестра си! Певицата все още не може да преглътне обидата, че Валери Божинов я заряза заради Николета Лозанова и таи неприязън и към плода на връзката им – малката Никол. Макар момиченцето да не носи никаква вина за случилото се преди появата й, изпълнителката все още трудно поддържала отношения с нея.

Алисия не иска Валерко да общува със сестра си

Алисия не иска Валерко да общува със сестра си

И не иска и синът й да го прави. Според близки до звездата, тя категорично е забранила на Валерко повече да общува със сестра си. Това се случило след партито по случай рождения ден на Никол, която стана на четири годинки на 1 април.

Синът на Валери също беше сред поканените за празника и уважи сестричката. Твърде голямата показност на тържеството обаче никак не се понравила на Алисия. Която била убедена, че Николета е поканила сина й само за да си прави реклама. А не защото иска децата да общуват помежду си.

Затова звездата на Ара категорично забранила на Валерко повече да общува със сестра си, научиха от hotnews.bg. Нещо повече, запознати твърдят, че певицата се опитвала да настройва сина си срещу Никол, обяснявайки му, че тя е виновна за раздялата й с баща му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар