Алисия забрави Бирмата, радва се на нов ухажор (Богаташът я засипва с огромни букети от рози – Фото)

Гласувайте за статията

Алисия се радва на нов ухажор след камарата несполуки в любовта

Нов мъж се появи в живота на певицата! Певицата всекидневно е засипвана с огромни букети от непознат за нея мъж.

Цветята пристигнат в дома на изпълнителката от куриер, който си нямал никаква идея кой ги изпраща. Първите няколко дни Алисия си мисли, че букетите са от фенове. След като те започват да пристигат всеки ден, бившата на Валери Божинов се замисля, че може би има мъж, който я ухажва. Към тях често вървят и любовни бележки.

Алисия

Снимка: ХотАрена

Близки до Алисия признават, че певицата има интерес към тайнствения обожател. Тя няма търпение той да разкрие самоличността си. Наскоро анонимният влюбен изпраща на изпълнителката на „Карамел“ 50 червени рози. Щом ги вижда, сърцето на Алисия се разтуптява силно. Към тях имало и картичка, в която са обяснени чувствата към певицата, пише „България Днес“.

Алисия започва да разпитва приятели и близки дали не са дали адреса й на някого. 35-годишната певица от дълго време търси правилния човек за нея. Тя вече не се впуска толкова бързо в сериозна връзка, защото на няколко пъти си пати лошо. Тя млада роди на Валери Божинов, след което двамата се разделиха. Алисия се страхува, че може да остане сама, и затова се надява анонимният обожател да се разкрие и да се влюби в него. „Изглежда заинтересувана от тайнствения мъж“ – категорични са от обкръжението на Алисия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар