Алисия в епицентъра на заразата в Испания (Двамата с Валери на косъм от болестта – Личен разказ)

Гласувайте за статията

Алисия и сина й на косъм от зараза с коронавирус в Испания

Алисия направи откровен личен разказ в интервю за новинарската агенция ПИК. Фолк певицата призна, че малко преди да пламне заразата в цяла Испания с Валери-младши били на мача Барселона – Реал.

Алисия и сина й Валери Божинов-младши
Снимка: Инстаграм

През този период в страната имало регистрирани само няколко случая на Covid-19 и тя не се притеснила да заведе сина си на футболното събитие. Въпреки това като грижовна майка била подготвена с дезинфектатнти и маски. Които използвали докато били в Мадрид.

Алисия споделя как никога не е допускала, че положението ще стане толкова страшно. След като се прибрали в България попаднала на статия за друг мач и като я прочела настръхнала. Кметът на Бергамо нарекъл футболната среща Атланта- Валенсия биологична бомба, от която се разнесла най-голямата зараза в Италия. „Само като си помисля, че това можеше да се случи и с нас изтръпвам”, признава фолк звездата.

Певицата говори и за това какво прави по време на карантината. Двамата с Валери се чувства добре. Нарича себе си домошарка и казва, че обича да си стои вкъщи и да готви. Както и да се грижи за дома и семейството си.

Валери Божинов-младши върви по стъпките на татко си

Най-щастлива е, че има повече време да е със сина си. С когото учат и даже тренират заедно, говорят си и си разказват всякакви истории. Божинов-младши, който тренира футбол като баща си и е свикнал на режим признава, че му липсва ставането сутрин рано в седем за училище, предават от pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар