Алисия на една сцена в Капките с баджаначката си Анелия (Чалгаджийките делили общ мъж – Пикантни подробности)

Алисия ще се изявява на една сцена в Като две капки вода с баджаначката си Анелия, узна Kliuki.net.

Певицата, минала през леглата на Валери Божинов и Николай Михайлов, които дели с Николета Лозанова, е имала общ мъж и с колежката си. Става въпрос за заможния бизнесмен Мартин Иванов, по-известен с прякора си Данона.

Той имаше връзка с Анелия след развода й с Коко Динев, а след това, през 2014 година се прехвърли на колежката й. Самата Анелия твърди, че причина за раздялата им не е друга жена, а нейното нежелание да му роди дете.

алисия и анелия
Колаж: клюки.нет

Богаташът я натискал за общ наследник, но тя не се чувствала готова за такава стъпка. Нежеланието на родителите му да приемат чалгаджийката за снаха също повлияло на отношенията им. В свои интервюта Анелия сама е казвала, че майката и бащата на Данона я хареват, но не смятат, че е подходяща за майка на внучето им.

С Алисия пък Данона се сближил още докато тя била с Ники Михайлов. Не е ясно дали аферата им е започнала още докато певицата беше с вратаря, който пък й кръшкаше с Николета Лозанова. Едно е сигурно, към днешна дата и двете са загърбили богаташа. И са се насочили към следващите спонсори.

Източник: Лупа

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.