Алисия от Дубай: Промяната си заслужаваше! (За Ники М. ли говори)

Алисия от Дубай: Промяната си заслужаваше! (За Ники М. ли говори)
5 (100%) 1 vote

Алисия пусна още една снимка от почивката си с Жоро Бирмата

Алисия изглежда е преодоляла изцяло Ники Михайлов

Алисия пусна още една снимка от Дубай. Певицата беше на почивка в екзотичната страна заедно с бизнесмена Георги Станоев – Жоро Бирмата. Който доскоро имаше връзка с колежката й Преслава. Двамата прекараха няколко романтични дни там, а звездата на Ара естествено зарадва феновете си с кадри от там, веднага щом се върна у нас.

Постът на Алисия

Постът на Алисия

По-любопитно обаче е посланието към един от фотосите. Което гласи: „Не можеш да задържиш старото, когато е време да пораснеш. Въпреки, че е удобно да запазиш статуквото, промяната си заслужава!“.

Това написа певицата в личната си страница във Фейсбук, а феновете се усъмниха, че думите й са насочени към Ники Михайлов. С когото се разделиха окончателно след дългогодишна връзка, белязана от раздели и, ако се вярва на слуховете, от изневери от страна на футболиста.

В момента Алисия не крие, че е повече от щастлива, а причина за това е именно фактът, че е успяла да загърби болезненото си минало и най-вече неуспешните си връзки първо с Валери Божинов, а след това и с Михайлов-младши.

Близките до изпълнителката се радват за нея, че най-накрая лети на крилете на любовта. И се надяват този път връзката й да приключи с хепи енд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар