Алисия дава Валери – младши на Божинов (Пречи на новата й връзка?)

Гласувайте за статията

Алисия е остави Валерко при баща си в Сърбия, докато бе с Бирмата в Дубай.

Алисия е зачестила вижданията на сина си Валери-младши с едноименния си баща покрай своята връзка с Георги Станоев. Певицата обаче е поставила изричното условие на Божинов през времето, в което е с малкия, около тях да не се навърта новата му любима Биляна Дол. Наскоро Алисия се завърна от романтична почивка в Дубай с Бирмата, а през това време Валерко е бил на футболен турнир при баща си в Белград.

Понесена на крилете на любовта, Алисия търси време, което да открадне само за себе си и за новата си тръпка. Това обаче не означава, че тя е готова да зареже сина си. Певицата е доказала, че винаги търси най-доброто за него, а в случая и вълкът сит, и агнето цяло. Хем тя може да се усамоти с Бирмата, хем Валери-младши може да прекара повече време с баща си. Откакто Божинов замина да играе в Сърбия, татко и син се виждат много по-рядко.

Носят се и слухове, че Георги Станоев тактично е намекнал на любимата си, че няма нищо лошо в това да оставя сина си повече време на грижите на Божинов. Все пак и той му е родител, и той има отговорности към него. Певицата първоначално не била много очарована от идеята да бъде далеч от Валерко, но пък и никога не искала да го ограничава контактите му с баща му, пише slava.bg.

Сега Алисия е намерила златната среда между сина си и любимия си мъж и се старае да балансира, за да няма някои прецакан. Тя иска да угоди на Бирмата и да бъдат повече време заедно, но пък не би се съгласила това да става за сметка на времето й с Валерко.

Алисия иска най-доброто за сина си

Алисия иска най-доброто за сина си

Затова в тази ситуация са необходими компромиси и от двете страни. Освен Алисия и Бирмата, Валери Божинов също трябва да даде своя принос към възпитанието на Валерко, а и към новата връзка на бившата си любима.

Алисия и Бирмата хванати в крачка

Алисия и Бирмата на връщане от Дубай

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия дава Валери – младши на Божинов (Пречи на новата й връзка?)”

  1. анонимен

    май 11. 2016

    Прекрасна жена, прекрасна майка и с прекрасно развиваща се кариера! Жена сериозна и последователна във връзките си.С една дума – Невероятна!

    Reply to this comment

Добавете коментар