Алисия гузна заради Ники, сваля Бирмата тайно в интернет

Гласувайте за статията

Алисия изпитва угризения на съвестта по отношения на бившия си Ники Михайлов и е решила да крие връзката си с Бирмата далеч от очите му.

След като папараците на Николета Лозанова хванаха в крачка най-горещата светска двойка, Алисия вече няма накъде да отрича, че е с бившия на Преслава Георги Станоев. Любовта между двамата пламна преди няколко месеца, скоро след като Ася се раздели за пореден път, но този път окончателно с Мамин Ники. Доскоро всичко бяха слухове и догадки, но вече има ясни доказателства, че го е прежалила и се е отдала на Бирмата.

От така създалата се ситуация пострада и Преслава, която била в шок от кадрите, на които бившия ѝ прегръща Алисия. Не по-малко огорчен останал Михайлов, на който певицата не само не е казала за новата си връзка, но и му врътна подъл номер. Тя го излъгала, че заминава за Албания, за да снима нов клип, а в същото време бе в Тайланд със Станоев. Така Михайлов се оказа на Свети Валентин със сина на Алисия от Валери Божинов. На всичкото отгоре Ники и Георги доскоро си бяха близки приятели, което съвсем е съсипало вратаря.

Алисия явно се е усетила, че е забъркала голяма каша и си е начертала план за действие. Тя е решила да не демонстрира публично чувствата си към Станоев, да не се появяват заедно на официални събития, да не качват общи снимки и въобще да се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Само че вече е късно за подобни схеми, тъй като истината лъсна наяве в „Папараци“, пише hotarena.net.

Любовта им вече е явна

Любовта им вече е явна

На арената, наречена социална мрежа, виждаме два феномена. Ники Михайлов е изпаднал в немилост и не публикува нищо в профила си от няколко дни, което си е цяло чудо. Влюбената, но гузна, Ася все пак не се сдържа да изпрати любовно съобщение на Бирмата, макар и кодирано. Алисия публикува необичайна песен в профила си – „Work“ на Риана и специално откъс, в който се казва: Ние имаме нужда да се видим лице в лице. Ти можеш да избереш времето и мястото… Прекарахме известно време надалеч, но сега е време да продължим напред и да поработим“. Право в целта, Алисия!

Късно е да се крият

Късно е да се крият

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар