Алисия – голямата любов на Ники Михайлов (Вижте всичките му бройки)

Алисия – голямата любов на Ники Михайлов (Вижте всичките му бройки)
5 (100%) 1 vote

Алисия е най-сериозната връзка на Ники Михайлов

Алисия заряза вратаря заради изневерите му

Алисия е най-голямата любов на Ники Михайлов. В това са убедени аверите на вратаря, които са запознати със списъка му със завоевания. Който не е никак кратък и в него присъстват имената на куп родни красавици.

Но да караме поред.

Алисия и Ники Михайлов докато бяха заедно

Алисия и Ники Михайлов докато бяха заедно

Сред първите „забивки“ на Михайлов-младши е по-голямата дъщеря на Наско Сираков – Славея.

„Мисля, че първото ми гадже беше Славея Сиракова. Ние се познавахме от години, нашите са много близки семейни приятели. От приятели так-так, станахме гаджета за няколко месеца. До ден днешен сме в нормални отношения“, призна преди няколко години самият Ники.

Малко след това той скача в леглото на друга моделка – Снежина Вълкова. Тогава той е на 17, а палавницата е на 21 лазарника, отново по-голяма от него, като Славея. Малката Перука бързо се насища на блондито и я зарязва.

Малко след това идва ред на Николета Лозанова. „Тя ми е лудата връзка. В „Левски“ бях тогава, вече по-осъзнат, на 17-18 съм бил. С нея се карахме, събирахме. Разбира се, че няма как да сме заедно. Приключихме.

После съм имал връзки за по няколко месеца“, допълва откровено вратарят.

Именно сред тези за няколко месеца е Миглена Христова, която по онова време е по-известна като фолк певицата Никол. Ралица Тошкова пък е модел, също минал през завивките на Михайлов. След нея Ники се прехвърля към сестрата на Владо – хотелиерската наследница Александра Арабаджиева, с нея също изкарва едва няколко месеца.

Слуховете свързват Ники Михайлов с още няколко фолк диви, които всички до една са по-големи от него.

Първата е Емануела, за която се носят слухове, че е имала нещо общо с младия вратар.

Сред чалга звездите, пред които Ники „се е разписал“, е също Мария. Според градските легенди Мара Отварачката даже се е развела с бившия си мъж Димитър именно защото той я е спипал едва ли не на калъп с вратаря.

Алисия заема челно място в класацията, защото това е най-дългата му връзка. Въпреки че няколко пъти се събират и разделят, изпълнителката минава за една от големите му любови заедно с Николета Лозанова, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Алисия – голямата любов на Ники Михайлов (Вижте всичките му бройки)”

  1. >>>

    авг. 22. 2016

    Николета Лозанова е само според клюките и жълтата преса така анонсирана „голяма “ любов“. От него страна това не е било така. Тя си приписваше тези епитети , за да си прави ПР на него гръб, когато още не беше влязла във “ ВИП“ обществото. Валери Божинов я вкара я тази графа. И до днес да си е подскачащата по дискотеките и разкрачваща се на всеки с отворен портфейл по мазета, тоалетни и бардаци- хотели, мотели с чичковци и дядовци от ъндърграунда. Знаят се! Алисия е друг човек. Стабилна, сериозна, умерена, обрана въпреки комерсиалната и професия, образована, с доходна и успяла професия. Жена последователна във връзките си и , домакиня и майка. Стъпала над Лозанова., Класа , стил и всичко останало е Алисия!

    Reply to this comment

Добавете коментар