Алисия глези Валерко със златна гривна (Видео)

Алисия глези Валерко със златна гривна (Видео)
5 (100%) 1 vote

Алисия се похвали, че Валерко вече може да си връзва обувките сам

Алисия глези сина си си скъпи неща още от малък

Алисия глези Валерко със злтани бижута още от малък. Очевидно певицата държи сина й още от сега да е обграден само с най-скъпи и луксозни вещи и затова не жали средства за него. В последното клипче, което звездата сподели в страницата си във Фейсбук, на ръката на Валерко блести масивна гривна, за която повечето от онлайн потребителите се усъмниха, че е златна.

Алисия държи синът й да получава само най-доброто

Алисия държи синът й да получава само най-доброто

Бижуто блести доста явно на ръчичката на седемгодишния Валери-младши, а това провокира разпалени дискусии дали майка му го е стъкнала с толкова масивно бижу от истинско злато. И ако да, дали първокласникът не е твърде малък, за да носи толкова скъпи накити.

Златна ли е гривната на Валерко?

Златна ли е гривната на Валерко?

Разбира се, напълно възможно е гривната да е просто някоя дрънкулка, така модерна сред децата. Която просто да имитира злато. Алисия никога не е криела, че иска детето й да получава само най-доброто и е факт, че тя се стреми да му го осигури.

Нищо чудно гривната и да е подарък – дали от бащата на малчугана – Валери Божинов или от половинката на певицата Ники Михайлов. Който никога не е крил, че гледа на Валерко като на брат и с удоволствие се грижи за него.

А иначе повод за клипчето, което сподели Алисия с почитателите си, стана гордостта й от факта, че малкият най-накрая се е научил да си връзва връзките на обувките сам. И тя, като майка, побърза да се похвали на всички.

„Като всяка майка се вълнувам от всичко, което е „първо“ в живота на сина ми и държа да го документирам, за да му остане след години“, вълнува се гордата майка.

Вижте и вие сладурското видео с Валерко.

И аз, като всяка майка, се вълнувам и впечатлявам от всичко първо в живота на сина ми. И се старая да го „документирам“, за да остане хубав спомен за него след време :-)For all mothers who save memories like me! I’m proud of my boy!

Posted by ALISIA (Official) on Sunday, August 16, 2015

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар