Алисия в скандален любовен триъгълник

Алисия се оказа замесена в скандален любовен триъгълник

На хрисимата на пръв поглед топ певица на Ара – Алисия, която се оказа в центъра на грандиозен скандал с Джина Стоева й приписват и не по-малко скандален любовен триъгълик.

Алисия
Алисия – предпочитана пред останалите в Ара

Първо е била близка с шефа на Ара мюзик Виктор Касъмов, а след това се е прехвърлила и на сина му Денис, твърдят от Hotarena.net.

Алисия
Скандалите ли я намират или сама ги търси

Слуховете отдавана я спрягат за любовница и постоянно я свързват с Виктор Касъмов, успехите и привилегированото положение на брюнетката в музикалната компания също са негова заслуга, говорят зложелатели. В интерес на истината, Алисия действително е предпочитана пред останалите в момента, тя има право на избор, както за участия на живо, така и за клиповете си. Но дали защото засега е най-вървежната певица в Ара или е такава, защото е лансирана от когото трябва? Малко объркващо зазвуча, стана като кокошката и яйцето…

Говори се още, че случващото се е причинило голямо разочарование и болка на най-близката жена до двамата мъже, спрягани за любовници на Ася – Диди, която е законна половинка на единия и майка на другия. Но тя е предпочела да бъде дискретна и да запази мълчание, за да не се раздухва скандала.

Все пак любовната афера с продуцента Виктор Касъмов си е възможна и звучи по-достоверно, но другият слух за връзка с Денис ни се струва малко вероятно да е верен. Синът е доста по-млад от Алисия, а и по това време беше лудо влюбен в Емануела, макар до сватба така и да не се стигна. Но клюката свърза точно Денис с избухналия преди време в чалга клуб скадал между двете емблематични певици на Ара.

Така или иначе, каквото и да се случва с Алисия, зложелателите й злобеят, почитателите й се кефят, а истината навярно е някъде по средата.

1 коментар
  1. Lily Petrova казва

    A sledvashtia put pishete, che e bila bliska I sus DIADO mu, golemi ste neshtastnici!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.