Алисия в истерия в дома на Ники М. – чупи чинии, той вика охрана

Алисия в истерия в дома на Ники М. – чупи чинии, той вика охрана
5 (100%) 1 vote

Алисия вдигнала жесток скандал на футболиста заради поредната му забежка

Алисия и Ники Михайлов буквално изпотрошили жилището му, той викнал охрана, за да я озапти

Алисия и Ники Михайлов си спретнали жесток скандал в дома на футболиста. Певицата изпаднала в истерия след като научила за поредната забежка на благоверния си и не могла да сдържи нервите си. Комшии на вратаря разказват, че случилото се между двамата преди няколко дена било буквално като извадено от някоя сапунка.

Алисия отново хвана Ники Михайлов в крачка

Алисия отново хвана Ники Михайлов в крачка

Побеснялата певица сипела обиди срещи Михайлов-младши, а по едно време дори се чуло и чупене на чинии. Нещо, което е типично за Алисия, която на няколко пъти е признавала, че й се е случвало да хвърля предмети по бившия си – Валери Божинов, в момент на ярост.

Очевидно и Ники Михайлов е пострадал от гнева й, тъй като се е видял принуден да повика охраната си, които да се намесят и да го спасят от озверялата му половинка.

А поводът за яростта на Алисия е колкото очакван, толкова и тривиален – поредната забежка на вратаря.

Който, колкото и да се кълне, че се е променил и вече не поглежда други, така и не успява да укроти шавливия си нрав.

Малката Перука излъгал певицата, че е на лагер с националния отбор по футбол, а всъщност се възползвал от факта, че е контузен и няма да играе в отминалите евроквалификации.

И вместо на терена, си уредил срещи с моделка, с която се виждал отскоро. Алисия обаче надушила измяната и наела детектив, който успял да заснеме прелюбодееца в крачка. От там нататък скандалът бил неизбежен, научиха от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар