Алисия в депресия заради бягството на Бирмата от България (Певицата се покри, бои се, че я следят)

Алисия е в тежка депресия след като полицията погна гаджето й

Близки до Алисия разкриват, че тя е налегната от тежка мъка и няма представа как ще се развие животът й насетне. В социалните мрежи Алисия пуска снимки много рядко, докато преди практиката да се снима бе ежедневие, показа проверка на „България Днес“.

Певицата често говорела пред свои приятелки колко добре са си живели с Бирмата и колко много й липсва той. Алисия съжалявала, че двамата не са прекарвали още повече време заедно, и се надявала, че любимият й ще се появи и ще се окаже невинен или ще намери начин да я викне при себе си в чужбина. Според нейни близки Алисия вече е давала показания в полицията какви са били отношенията й с Малката Бирма. Самата певица пък имала подозрения, че е следена, а домът й е под наблюдение, дали издирваният бизнесмен няма да се опита да се свърже с нея.

Жорко Бирмата духна зад граница, след като властите взеха под прицел цялата пернишка милионерска фамилия Станоеви. Георги, брат му Антон и баща им Евлоги са обвинени, че стоят зад четири фабрики, в които в продължение на години са се произвеждали незаконни цигари.

Ася Дойчева, както е истинското име на чалга певицата, и Жорко Бирмата живееха заедно в огромното имение на пернишкия бизнесмен в полите на София. В баровската къща до скоро живееше и малкият Валерко, който е син на футболиста Валери Божинов. Според съседи днес огромната къща е пуста и там вече не се вясва никой. Не се знае дали Алисия и детето още я обитават.

Алисия и Жоро Бирмата
Снимка: БЛайф

Според нейни приятелки от фолксредите още преди акцията срещу фамилията певицата се е прибрала в жилището си в столичния квартал „Изток“. Преди години това беше семейният й апартамент с Валери Божинов, но след като футболистът я остави заради Николета Лозанова, Алисия остана в него само със сина им.

Близки до певицата издават още, че изпълнителката на „Карамел“ драстично е намалила излизанията с приятелки и щастливите пътувания по почивки по света и у нас. Алисия нямала никакво намерение и желание да се весели, докато любимият й Георги е в неизвестност и намесен в куп проблеми с полицията и прокуратурата.

„Ходи да пее по планирани участия и влага цялото си старание да изглежда весела, но в действителност нещата стоят по друг начин“, коментират я заклети фенове. Злобари и интриганти пък намекват, че Алисия няма избор и трябва да печели от участия, за да поддържа високия си стандарт на живот, на който бе свикнала и разглезила покрай Бирмите. Двамата с Жорко нямат брак и не се знае доколко е обезпечена в момента Алисия от него финансово. Други шушукат под сурдинка, че майката на Георги – небезизвестната бизнес дама Лидка Скалата много помага на Алисия както морално, така и финансово.

Щедрата родителка се раздаваше още когато Жорко бе гадже с колежката на Алисия – Преслава. Мама Лидка е известна с щедрото си сърце и винаги е обсипвала с подаръци и луксозни придобивки кандидат-снахите си.

Наскоро в нощна София плъзна и слух, че Малката Бирма се укрива в Гърция. Затова няма никакви конкретни доказателства. Предположенията идват от факта, че Жорко непрекъснато пътувал до там, а нищо чудно да разполага и със собствен гръцки имот.

За певицата Алисия това е поредната любовна авантюра, която така и не стига до щастлив завършек. „Никога не са ми предлагали брак. Така се е случило, че с мъжете в моя живот не сме стигали до тази стъпка. Но не се чувствам нещастна заради това“, призна преди време Алисия.

След неуспешната й връзка с Валери тя се хвърли в обятията на колегата му Ники Михайлов. Сянката на силиконката Николета отново се появи и в тази връзка на певицата. Алисия се раздели преди две години с вратаря, а той заживя с Ни Ло. Именно плеймейтката разкри публично и аферата на изпълнителката с Жоро Бирмата. Като водеща по това време на предаването „Папараци“ Николета показа кадри как двамата се прибират от почивка в Тайланд.

„Радвам се за нея, че най-накрая намери човек, който да я обича истински“, пожела й тогава Николета. Уви, Алисия отново се оказа сама и дори няма представа дали и кога ще се види отново с Бирмата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.