Алисия бясна на „новата“ на Ники Михайлов (Плаши я със съд?)

Гласувайте за статията

Алисия бясна, плаши със съд, новата на Ники Михайлов

Алисия е направо бясна на спряганата за ново гадже на Ники Михайлов плеймейтка. Фолк певицата се е заканила, че този път няма да има прошка за нея.

Изпълнителката побесняла, заради историята на Дилена Димитрова . Претендентката за мис Плеймейт 2016, наскоро споделила с приятелки за доста палаво преживяване между нея и футболиста в столичен нощен клуб. Там двамата се засекли случайно, а изкусителката не си тръгнала сама, а в неговата компания. Самият Михайлов не е коментирал поредната любовна история, която му приписаха. Вместо това в интервю сподели, че раздялата с Алисия преди две години е била най-правилното нещо, което е правил.

Вратарят заяви, че в момента има сериозна приятелка, с доста ангажименти в България, поради което не може да го придружава в Турция, където той играе. Михайлов запази в тайна самоличността на дамата, но упорито намекваше, че става въпрос именно за фолк звездата.

Последните слухове около тях гласяха, че са разделени, след поредното помирение около Нова година. В същото време се появи и историята за афера на Михайлов с кандидат — плеймейтка, което още повече вбеси певицата.

Приятели до изпълнителката допълват, че тя е решила да заведе дело срещу брюнетката, тъй като си правела пиар на техен гръб. Фолк звездата била бясна и се заканвала да отвърне доста остро на удара на плеймейтката. Подобно на Христина Витанова, и на Алисия започнаха да й писват историите около мъжа й. Както е известно, гимнастичката доста време бесня заради фолк певицата Лияна, за която също твърдеше, че се е опитала да си прави пиар на гърба на Благой Георгиев.

Алисия бясна, плаши "новата" на Михайлов със съд

Алисия бясна, плаши „новата“ на Михайлов със съд

Дали плеймейтката Дилена е имала или има някакви отношения с футболиста, само те двамата си знаят. Факт е обаче, че Михайлов не крие, че с Алисия отново са семейство—той дори е бил видян да разхожда сина на певицата в столичен мол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия бясна на „новата“ на Ники Михайлов (Плаши я със съд?)”

  1. Аз

    ян. 11. 2016

    Тази изневяра с този крокодил наречен Плеймейт ми се струва сценарий на Николета Лозанова. Ден преди тази клюка да се появи в жълтата преса и предимно в сайта правещ и ПР- : ХотЛайнена, тя самата посмети статия в страницата си за настоящите кандидат „Плейпатки. „Тази жена не се спря да прави мръсотии на певицата, да я нарича зла, при все, че това са нейни черти от характера- подмолна, манипулативна, простовата, злобна, завистлива и унищожително за самата нея -отмъстителна. Кой държи това джудже неграмотно и необразовано в ефира на една от водещите телевизии , така и не може да проумее цяла България??? Едно е ясно,че който и да е уж под формата че прави имидж този парцал на предаването е същият простак и долен парцал, та било то и от мъжки род. България недоумява до къде стигна еволюцията!

    Reply to this comment

Добавете коментар