Алисия без фотошоп – с повехнала кожа и плашещ вид (Вижте я – Потрес фото)

Алисия без фотошоп – с повехнала кожа и плашещ вид (Вижте я – Потрес фото)
5 (100%) 1 vote

Алисия без фотошоп прилича на лош клонинг на Майкъл Джексън

Фолкпевицата Алисия е поредната звездна уличена в нагла измама. Страницата на therealsfw9 показаха бившата Божинова в неприветлива светлина и ясно лъсна истинската й външност.

За сравнение са сложени две нейни снимки – една обработена от нейния Инстаграм профил и една реална, без филъри и фотошоп. Меломаните са шокирани от огромната разлика от снимки и на живо.

Алисия без фотошоп

Снимка: Инстаграм

В социалните мрежи Ася, както е истинското й име, пуска доста обработени снимки и често попада в класации за сексапил. Уви, всичко ще се оказа една измама на фотошопа, който стана най-добър приятел на почти целия хайлайф и не само.

В оригинал Алисия изглежда доста по-стара в сравнение със снимките.36-годишната звезда се слави и с честото залитане към пластичните операции. Дори на клиповете си от началото на кариерата досега е претърпяла страшна метаморфоза. Носят се легенди за броя на пластичните интервенции по лицето й. А все по-често е засичана в кабинета на известна дерматоложка в столицата, която се грижи за гладката кожа, предават от show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар