ДЕФОРМИРА СЕ! Нещо се случва с устата на Алисия! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Алисия се деформира заради пластичните корекции, вече не може да си затвори устата, коментират потребители

Алисия

Алисия не е единствената певица, усетила страничните ефекти на тези корекции

Алисия съвсем се деформира с всичките пластични операции. Не може вече дори да си затвори устата! Това коментират фенове на фолк изпълнителката, притеснени за външния й вид и здравословното й състояние.

След последната снимка, която гаджето на Ники Михайлов публикува на стената си във Фейсбук, потребители съвсем се убедиха, че нещо страшно се случва с устните й.

„От известно време насам Алисия на всичките си снимки е с отворена уста. Сигурно от силикон, хиалурон и ботокс не може да я затвори”, клатят глава почитатели на лекия жанр.

Kliuki.net направи бърза проверка и в действителност установихме, че певицата е с отворена уста на всичките снимки, които през последните месеци е качвала в социалната мрежа.

Според специалисти в областта на пластичната хирургия този ефект се получава при прекомерно инжектиране на хиалурон в устните.

Алисия не е единствената певица, усетила страничните ефекти на тези корекции. Много нейни колежки също вече трудно си затварят джуките, като например Мария, при която положението е много по-зле от това на Алисия.

Деформацията в устните на Алисия обаче също може да достигне размерите на тази при Мара Отварачката, ако бившата на Валери Божинов продължава с корекциите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар