Алиса на Лора Караджова стана истинска красавица (Ново фото)

Алиса на Лора Караджова стана истинска красавица (Ново фото)
5 (100%) 1 vote

Алиса на Лора Караджова истинска красавица, ето колко е пораснала

Звездни майки си разменят предизвикателства в социалните мрежи и качват снимки на децата си. Алиса на Лора Караджова се оказа едно от звездните бебета, които също осъмнаха на страниците в мрежата със снимка по този повод. Поп певицата сподели фото на спящата красавица, признавайки, че такива снимки я карат да се чувстват горда майка. И отправи предизвикателство към други майки.

Малкото момиченце, което е наследило буйните къдрици на певицата, изглежда все по-чаровно от ден на ден. Самата поп звезда трудно крие блясъка в очите си, когато види най-любимото си дете, да й се усмихва.

Лора Караджова, която се превърна в една от хит звездите на сезона, сподели също така и интересни подробности във връзка с майчинството. Тя не крие, че малката Алиса е истинско съкровище и е невероятно послушна. Детето, което е кръстено на любимата героиня на Луис Карол, расте многообичано и безкрайно щастливо. Дори дядо й, Данчо Караджов не може да се нарадва на малката хубавица.

Самата Лора Караджова признава, че освен горда е и малко суетна майка, като често се хвали с постиженията на малката си принцеса. Но освен това певицата не крие, че е много грижовна и предпочита да държи настрани дъщеря си от другата страна на славата и засега не иска да я поставя под светлините на прожекторите.

Певицата към момента не дава и дума да се издума и за второ дете, тъй като иска да се съсредоточи върху кариерата си. Тя обаче също така мечтае и за голямо семейство, подобно на онова, в което самата тя е израснала.

Алиса на Лора Караджова е най-голямата й гордост

Алиса на Лора Караджова е най-голямата й гордост

Що се отнася до малката Алиса, тя наистина е сред най-чаровните звездни дребосъци. А мнозина й пожелават скоро да се сдобие и с братче или сестричка. А също и да покаже дали е наследила музикалния талант на предците си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар