Алина Якупова прати в историята Тилан Блондо (Вижте новото най-красиво дете в света)

Алина Якупова прати в историята Тилан Блондо (Вижте новото най-красиво дете в света)
5 (100%) 1 vote

Алина Якупова отвя Тилан Блондо, малката рускиня я парти в историята

6-годишната Алина Якупова от Москва е призната за новото най-красиво дете в света. Тилан Блондо, която стана на 18 си има своя достойна заместничка в лицето на малката рускиня.

Московчанката заслужено получи признанието благодарение на многото харесвания в профила си в Инстаграм. В който има впечатляващите 23 милиона последователи.

Снимки: Инстаграм

Алина  живее в столицата на Русия и от 4-годишна се занимава с моделство. Появявала се е на кориците на най-известните модни списания. А в момента е лице на няколко модни линии. Според признанията на известни фотографи, които са имали удоволствието да работят с нея пред камерата тя се държи като опитен модел, който е в професията от години.

Модните критици от сега заявяват, че с ангелската си красота Алина Якубова ще има голям успех в света на модата.

Нейният агент Роман Кухар споделя, че ключа към нейния успех е не само зашеметяващата й красота, но трудолюбието и самодисциплината, които притежава, въпреки крехката си възраст.

Почитателите на Алина я сравняват с Тилан Блондо, която преди 11 години също бе обявена за най-красиво момиче на света. Майка й обаче казва, че дъщеря й повече прилича на Бриджит Бардо и Клаудия Шифър.

Снимка: Инстаграм

Иначе красавицата си е съвсем обикновено момиче. Ходи на детска градина и обожава домашните си любимци – кучето Акита Ину, оранжевата котка и двата папагала. Които са подарък за нея и брат й от мама, предават от lokalno.mk.

Вижте още снимки в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар