Алекс на Джордж Клуни – пълно негово копие (Снимки + колко е пораснал наследникът на звездата)

Гласувайте за статията

За първи път можем да видим лицето на сина на Джордж Клуни

Джордж Клуни и Амал от началото на тази година се превърнаха в една от най-потайните светски двойки. Виждаме ги да излизат по отделно, но почти никога на светски изяви или пък заедно с близнаците си.

По време на карантината семейството се изолира в имението си в Лос Анджелис  и чак вчера актьорът бе забелязан да напуска дома си заедно със сина си Александър. Известният татко заведе наследника си на очен лекар. А папараците успяха да уловят този момент.

Хлапето на Джордж Клуни и Амал одра кожата на известния си татко
Снимки: Легион медия

Така в световните медии за първи път се появиха снимки на порасналото момче. Поглеждайки хлапето няма как да не забележим, че той е пълно копие на прочутия си баща, предават от ru.hellomagazine.com. Направо му е одрал кожата. Джордж още през 2017 г в интервю сподели, че Алек още от бебе е доста по-едър от сестра си и се смее много по-силно от нея. Като един истински малък мъж

А Ела е толкова елегантна и крехка, има красиви очи и изцяло прилича на Амал. Жалко, че все още не са се появили снимки на малката принцеса на семейство Клуни. Няма съмнение, че и тя ще е голяма красавица досущ като известната си майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар