Алекс Сърчаджиева чака второ бебе? (Вижте какво коремче показа във „ВИП Брадър“)

Гласувайте за статията

Бременна ли е Алекс Сърчаджиева?

Водещата на „ВИП Брадър“ Алекс Сърчаджиева предизвика истински фурор вчера. Красавицата неочаквано се появи в доста широка рокля, която обаче не скриваше наедрялото й коремче. Промените във фигурата й моментално предизвикаха слуха, че актрисата е бременна. И двамата с Иван Ласкин очакват второ дете.

Сърчаджиева винаги е била стройна като фиданка, а обикновено преди началото на „ВИП Брадър“ се появява като клечка пред камерите. Една от причините е стресът и натоварения работен ритъм, който звездата спазва, за да може да удържа темпото и да бъде на ниво, когато води предаванията.

Този сезон обаче всичко е различно. Алекс се появи с нова фигура и стъписа почитателите си още с влизането в ефир. Актрисата носеше уж свободна морскосиня рокля, която обаче подчертаваше всяка извивка. А в нейния случай и видимо наедрялото й коремче.

„Да не е бременна?“, „Ако беше просто напълняла, щяха да намерят начин да скрият корема й?“, „Май с Ласкин пак ще стават родители. Честито!“, пишат фенове в мрежата.

Двойката има една дъщеря — София, която Александра роди преди доста години. Тогава чаровницата дори води бебето по снимките на поредицата „Фермер търси съпруга“, тъй като трябваше да го кърми. По всичко личи, че двойката планира и още едно дете, а ако слуховете са верни то Сърчаджиева ще стане майка вероятно в началото на следващата година.

Междувременно друг слух гласи, че именно заради деликатното състояние на Алекс е поканен и Азис като ко-водещ. Както се разбра, изпълнителят ще си партнира с нея по време на дейли епизодите. По всяка вероятност той ще й помага, ако изпадне в затруднение, а освен това присъствието му се очаква да вдигне рейтинга на шоуто. Азис от доста време стои далеч от камерите и като цяло избягва публичността и скандалите.

Алекс Сърчаджиева чака бебе? сн. Нова телевизия

Алекс Сърчаджиева чака бебе? сн. Нова телевизия

Нищо чудно именно шоуто да е неговият начин да се върне под прожекторите. А може би да даде заявка и за ново собствено предаване…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар