Алекс Сърчаджиева сънува кошмари след смъртта на Ласкин (Вижте кой се грижи за нея)

Алекс Сърчаджиева сънува кошмари след смъртта на Ласкин (Вижте кой се грижи за нея)
5 (100%) 1 vote

Алкекс Сърчаджиева преследвана от кошмари след смъртта на Иван, актрисата изпитва страх да спи сама

Стопената от мъка Алекс Сърчаджиева след загубата на мъжа си Иван разчитала единствено на две приятелки. Които и помагат да си стъпи на крака и да я отменят в грижите за осемгодишната й дъщеря София.

Едната от тях е лекарка и се казва Денислава тя даже спяла в жилището на Алекс защото вдовицата изпитвала страх да остава сама нощем. Когато я нападали кошмари. Д-р Ангелова я отменяла във всичките й домашни занимания. Като даже вдигала персоналния й телефон след погребението на Ласкин.

д-р Денислава Георгиева, Алекс Сърчаджиева и Даниела

Лекарката и половинката на екранния Васко да Гама от село Рупча се запознали покрай него. Родителите им били близки приятели и младата жена успяла да се сближи с Алекс.

Докторката, която е известна с благотворителната си дейност, заради която има титла баронеса е в близки познанства със светилата в лекарската гилдия и по време на тежкото боледуване на Иван дала всичко от себе си за да го спясят.

Вторият близък човек, който бди над Алекс  и й дава кураж да продължи напред е вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела. Именно тези две дами бяха неотлъчно до опечалената и съсипана от скръб половинка на актьора по време на поклонението пред тленните останки на Ласкин. Те я придържаха да стои на крака и да не се свлече на земята.

Двете дами я посъветвали как да разговаря с дъщеря си за смъртта на татко й. А и тя самата да не се срине здравословно заради невероятния стрес. Всички си спомнят как на старта на БИГ Брадър Сърчаджиева бе поналяла фигурата си. А днес тревогите съвсем са я стопили и тя е сякаш на половина, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар