Алекс Сърчаджиева се върна под прожекторите (Вижте я за първи път усмихната след смъртта на Ласкин)

Алекс Сърчаджиева излезе на светло пред прожекторите, вдовицата на Ласкин за първи се усмихна

Алекс Сърчаджиева най-ненадейно се появи на публичната прожекция на новия сериал, в който участва „Господин Х и морето”. Актрисата изненада публиката с добрата си форма и приповдигнато настроение за първи път след смъртта на Иван Ласкин.

Снимка: kliuki.net

Никой не очакваше нейната поява и още повече да изглежда толкова добре. Алекс пропусна премиерата на сериала състояла се преди дни, която бе с журналисти. Но намери сили да се срещне със зрителите в киносалона.

Сърчаджива бе толкова лъчезарна и искрено усмихната както преди трагедията. Почитателите й веднага забелязаха промяната и зашушукаха колко сина жена е Алекс.

Сили да се пребори с тежката трагедия й дават единствено работата и нейната малка дъщеричка, разкриват запознати. Както вече  е известно тя се върна на сцената само часове след като погреба любимата си половинка. Но нямаше избор и вместо да тъгува избра работата защото е самотна майка и трябва сама да отглежда детето си.

Премиерата на сериала е първото публично събитие, на което Алекс се появява. И макар да намери сили да се усмихва тя все още е в траур, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Актрисата бе облечена цялата в черно в съвсем обикновени дрехи. Бе без капка грим и без прическа, даже червило не бе си поставила. Но въпреки скромния си вид си пролича, че Алекс си е върнала желанието за живот и смело ще продължи напред въпреки трагедията. Която я бе докарала до дъното.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.