Алекс Сърчаджиева в първото си интервю след смъртта на Ласкин: Това е кошмар, искам да се събудя! (Вижте болезнената й изповед)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева проговори за първи път за поредната трагедия в живота си

„Ще премина сама през цялата тази болка и целия този ад“. Това казва актрисата Александра Сърчаджиева пред Нова тв. Тя говори за първи път публично след смъртта на мъжа си – актьора Иван Ласкин пред Мон Дьо. „Аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знам какво да правя.

Не знам. Това е кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен“, каза Сърчаджиева в кратък анонс от интервюто, което ще бъде излъчено в „Събуди се“ в неделя. Вдовицата призна, че има моменти, в които стои вкъщи, гледа в една точка и „една чиния не искам да помръдна“.

Алекс Сърчаджиева

Снимка: Нова ТВ

Дъщеря им я питала сега кой ще я пази. „И ти казваш: „Аз ще те пазя“, а то ти казва: „Не, ти не си тати“, не скри сълзите си актрисата. Тя сподели, че имало моменти, в които се питала: „Каква съм била в предишен живот? Урод ли съм била, че да трябва да премина през цялата тази болка?“.

Сърчаджиева загуби и дрегия си най-близък човек в живота – майката Пепа Николова след дълга борба с рака. В интервюто тя демонстрира и нова визия с променена прическа. 40 дни след кончината на Ласкин тя все още не е свалила траура, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар