Алекс Сърчаджиева на първа почивка без Ласкин (Актрисата в траур дори и на плажа – Фото)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева по черен бански на плажа, вдовицата на Ласкин още не може да го прежали

Алекс Сърчаджиева е за първи път на море без любимия си Иван Ласкин. Актрисата още тъгува за половинката си. Дори на плажа тя е в траур и носи черен бански.

Чаровната Алекс преживя адска трагедия когато най-близкия й човек я напусна. Едва на 35 остана сама без майка и съпруг. Но се зарече да се вземе в ръце и смело да продължи напред. Макар мъката да не минава лесно тя все пак успя да се възстанови.

Снимка: Инстаграм

От фотото, което сама пусна в социалната мрежа се вижда, че е в компанията на своя приятелка. На снимката личи, че Сърчаджиева леко се е закръглила и си е върнала предишните килограми. Вече изглежда по-добре в сравнение с преди. Когато бе отслабнала и станала неузнаваема.

На морския кадър не се вижда къде е любимата й дъщеря София. Но може би и тя е с майка си и си играе наблизо, предават от hotarena.net. А родителката й се е отдала на заслужена почивка след всичкото нещастие. Което й се струпа напоследък.

След като се прости с любовта в лицето на половинката си Алекс с голяма мъка и усилие призна, че в името на дъщеря им никога няма да си позволи да падне духом. Отдаде се на работата си и на грижите за София. Това й помогна да си стъпи на краката и ето, че само след пет месеца след непрежалимата загуба актрисата изглежда на външен вид чудесно.

Не, че е прежалила Иван, но има сили да продължи смело напред!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар