Алекс Сърчаджиева повтаря драматичната съдба на майка си (Актрисата остана съвсем сама след смъртта на Ласкин)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева тъне в самота след загубата на Ласкин, актрисата с тъжна съдба като майка си

Драматична съдба застигна Алекс Сърчаджиева след смъртта на Иван Ласкин. Крехката половинка на актьора не може да избяга от ориста си и повтаря драмата в живота на майка си Пепа Николова.

Покойната актриса отглежда Сашка напълно сама. Детето е плод на забранената й любов с Йосиф Сърчаджиев. Който никога не се грижи за детето си и до ден днешен не се интересува от съдбата на Алекс.

Колаж: Ретро

След като през 2006 година нежната актриса загуби майка си преди дни се сбогува и с любимия си мъж.  Тя трябва да бъде и майка и баща за осемгодишната си дъщеричка от Ласкин. Макар двете заедно с по-голямата му дъщеря да бяха смисъла на живота му той не успя да се пребори с тежката болест вследствие на порока си и ги напусна да се оправят сами. Но колеги на Алекс са категорични, че тя е мъжко момиче и ще си стъпи на краката.

Любовната драма на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев е повече от скандална. Актьорите имат бурна връзка през 80-те години, за която свидетели казват, че била силна и красива.

За съжаление чепатия актьор бил семеен и имал съпруга и две деца. Макар Пепа Николова да ражда от него дете тя така и не успява да го разведе.

Сърчаджиев я напуска и се връща при семейството си, а бебето Александра се радва на татко само година. Актьорът й дава фамилията си, но само след дванадесет месеца завежда дело за отказване от родителски права. И макар да го губи  наказва за цял живот втората си щерка. А Пепа Николова от тогава никога не му проговаря.

Самата Алекс твърди, че е виждала татко си само веднъж когато била на 11 години и днес за нея той не съществува.

За тежката драма Йосиф Сърчаджиев проговаря преди година. Стар и болен той признава, че е разбил сърцето на Пепа Николова. Признава и, че има грях към Алекс, но никога не я споменава в разговор, нито е виждал внучката си София, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар