Алекс Сърчаджиева и София се забавляват в Рим (Щерката на Ласкин му одра кожата – Снимки)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева и дъщеря й си подариха няколко дена в Рим

9-годишната дъщеря на Алекс Сърчаджиева София е точно копие на починалия си татко Иван Ласкин, става ясно от снимките, които майка й пусна в своя фейсбук. Ученичката в еврейското училище в София има очите и овала на лицето на баща си, който си отиде без време в началото на тази година, смятат почитатели на актьора. Други обаче са на мнение, че малкото момиче е отрязало главата на баба си Пепа Николова.

Алекс Сърчаджиева

Снимки: Фейсбук

Алекс и София са на екскурзия в италианската столица Рим и разглеждат ударно забележителностите. „Прекрасни“ и „Бъдете щастливи и благословени“ гласят част от стотиците коментари под кадрите, като всички фенове отбелязват с радост, че двете дами са усмихнати и тъгата по Ласкин е временно забравена.

Екскурзията обаче няма да трае дълго, тъй като още този петък актрисата ще застане пред камерите за финала на първия сезон на шоуто „Игри на волята“. В последната седмица от шоуто племената остават вече в историята, като всеки ще се бори срещу всеки за голямата награда от 200 000 лв., пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алекс Сърчаджиева и София се забавляват в Рим (Щерката на Ласкин му одра кожата – Снимки)”

  1. Stefan

    Дек. 20. 2019

    По-скоро е одрала кожата на баба си Пепа!

    Reply to this comment

Добавете коментар