Алекс Раева с подарък черен и червен хайвер за Св Валентин, Антония Петрова с обувки (Вижте как звездите прекараха празника)

Алекс Раева с подарък черен и червен хайвер за Св Валентин, Антония Петрова с обувки (Вижте как звездите прекараха празника)
4 (80%) 1 vote

Алекс Раева с тузарски дар за Свети Валентин, Емилия с шоколадова торта

Поредният Свети Валентин вече е в историята, но звездите продължават да споделят в социалните мрежи как са го прекарали и какви подаръци са получили. Повечето от българските ВИП-ове не влагат дори грам мозък в даровете и се отчитат с традиционните, но втръснали червени рози.

С подобни букети се показа Русата Златка, която благодари за вниманието на Благой Димитров и Антония Петрова-Батинкова, която обаче показа и нови чанта и обувки.

Впечатление направи, че рози е получила и Ася Капчикова, която в момента е свободна жена.

Алекс Раева Свети Валентин

Снимки: Инстаграм

Младата булка Софи Маринова също побърза да покаже плюшена играчка и цветя в бордо, докато колежките й Лияна и Райна, като и манекенката Кристина Милева предпочетоха те самите да се покажат в червено. Емилия, която също получава често рози от мъжа си, този път показа шоколадова торта, предават от hotnews.bg.

Несъмнено Алекс Раева получи най-оригиналния подарък, който е и доста скъп-в пъти над букетите на останалите ВИП-българки. Тя получи две кутии хайвер-черен и червен. Алекс е потомка на род на белогвардейци и е логично любимата й храна да е именно хайверът. Преди години тя сподели в интервю, че гаджето й живее в чужбина, но българите досега не сме видели мистериозния господин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар