Алекс Раева с бебе ин витро за 30 бона (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Алекс Раева с големи харчове за бебето, младата майка пръсна 30 бона по болници за раждането

Алекс Раева, която стана майка преди дни е родила първата си рожба чрез ин витро процедура. От забременяването до появата на пеленачето на бял свят певицата похарчила 30 хилядарки.

Само забременяването Алекс й коствало 15 хиляди. Които били дадени на клиники за  ин витро процедури. Отдавна е известно, че красавицата имаше проблеми с зачеването и затова направила няколко опита за изкуствено оплождане докато се получи.

Снимка: Инстаграм

Заедно с половинката си, с когото няма брак си замразили ембриони, за което също се плаща солено. Да я наблюдават специалисти по време на бременността им коствало още няколко бона. Самото раждане им излязло 3 хиляди. Харчовете обаче си заслужавали. Появата на дъщеричката й я направила много щастлива особено мига, в който я поела с ръце.

Алекс Раева обаче след раждането изпаднала в суеверие. Станала прекалено чувствителна на тема уроки и зли очи. След дългата борба да стане майка тя изпитвала ужас някой да не разболее бебето само с поглед.

За да предпази малката си принцеса и себе си допускала в близост само семейството си. Дори за най-верните си приятели не правела изключение. С цел да разкрие нещо за Лия тя не оповести дори в коя болница се е родила.

Широко разпространена практика е сред родните звезди публично да благодарят на екипа от лекари. Които се грижат за раждането на бебето и родилката. Алекс не го стори за да не разкрие местонахождението на клиниката и да не предизвика излишно любопитство сред непознати.

Младата майка решила, че парите, които щедро изсипа в болницата били достатъчен израз на благодарност, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар