Алекс Петканова се прибра с бебето вкъщи (Вижте как ги посрещна Дани – Много снимки)

Гласувайте за статията

Алкес Петканова и бебето са си вкъщи, Лудият репортер на седмото небе

Алекс Петканова най-сетне се прибра вкъщи заедно с новороденото. Дани, който се оплакваше, че може да види сина си само на снимка заради обявената грипна епидемия сега го тресе истинска истерия.

Лудият репортер гушна малкото си юначе и половинката си Алек. Дани Петканов не спира да се хвали с бебето и затрупва социалната мрежа със снимки на малкия. Който се превърна само за часове в най-известното бебе в България. Няма друго като него, което да е показвано толкова много.

Снимка: Инстаграм

Фотосите, които щастливият татко публикува в социалната мрежа са от деня, в който Алекс започна да ражда, после имаше снимки от първите часове след като Габриел проплака.  Като последваха още куп кадри, та чак до изписването и пристигането в дома на известната двойка.

Снимка: Инстаграм

Новороденият Габриел стана звезда в Инстаграм. Като само часове след появата му на бял свят пеленачето има собствен профил с социалната мрежа. Макар, че е поверителен хлапето има хиляди последователи, предават от life.dir.bg.

Даже може да се види и първият коментар на новороденото, написан под една публикация на Лудия репортер. Който гласи: „Браво тате!”

Само дето още Дани не се е похвалил как сменя памперсите на бебето или пък как Алкес го кърми. Но няма съмнение, че скоро и на това ще станем свидетели.

Вижте още много снимки на Габриел, Алекс и Дани в галерията!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар