Алекс Петканова роди момченце (Всичко за щастливото събитие + Как кръстиха бебето – Снимки)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова и Дани вече си имат момченце, Лудия репортер от снощи пуска клипчета от болницата

Алекс Петканова е родила първородното си дете снощи. Верни на намеренията си да вадят на показ живота си в социалната мрежа още с влизането на бременната моделка в болницата Дани Пеканов започна да пуска клипчета като зарадва почитателите си. Които с нетърпение очакваха щастливото събитие.

Снимка: Инстаграм

Щастливият татко се показа с медицинска шапка и пелериина като предупреди, че може вида му да е нелеп. Но раждането вече е започнало.

Сниммки: Инстаграм

Алекс Петканова само преди 9 часа обяви в Инстаграм, че е родила сина си. Който след дълго умуване какво да е името му ще бъде кръстен Габриел. Моделката само часове след раждането показа лицето на чедото си. Явно не робува на вярванията, че 40 дена не трябва никой да вижда пеленачето.

Снимка: Инстаграм

Тя се снима от болничното легло където е гушнала невръстния си син и на фотото се вижда личицето на Габриел. Като една истински риалити героиня не изневери на амплоато си на инфлуенсър. Каквото поддържат заедно с Лудия репортер.

С Дани са едно истинско модерно семейство и не се плашат от суеверия и зли очи. На шега младата майка написа под снимката, че най-накрая и от нея е излязъл човек, предават от електронното издание life.dir.bg.

Честито на Алекс и Дани Петканови! Да им е живо и здраво бебето и да имат още много наследници!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар