Алекс Петканова с приказно парти за Габриел (Снимки от погачата на мъника)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова спретна погача за бебето, приказното събитие бе навръх 3 март

Алекс Петканова и Лудия репортер, които направиха от бебето си интернет звезда побързаха да му спретнат и погача. Те се похвалиха в социалната мрежа със снимки от лъскавото събитие. Което се състоя навръх 3 март.

Снимка: Инстаграм

Младата майка показа много снимки от погачата на Габриел. На които се вижда тематичната украса на партито. Както и многото подаръци получени от гостенките и сладкишите. С които бяха почерпени орисниците.

Снимка: Инстаграм

Алекс Петканова написа, че не е много наясно с българските обичаи и не винаги ги спазва. Но смята, че традициите имат своята хубава страна и чар и не трябва да се пренебрегват. Тя благодари на орисниците на хлапето и е щастлива, че заедно са създали хубави емоции. За които ще се сеща с усмивка.

Както е известно по стар български обичай погачата на бебето се прави след като новороденото навърши 40 дена. Алекс обаче избърза с празника. Който се проведе една седмица по-рано. На празника на Габриел не са присъствали много хора. Моделката поканила само десетина от совите най-близки дружи. Които орисаха мъника и отпразнуваха появата му.

За организацията на партито била наета специална фирма, на която младата майка се доверила. Професионалисти изработили тематичната декорация, в която със сребристи букви били изписани инициалите на момченцето както и се погрижили за доставката на триетажната торта. Бил подготвен специален кът за снимки със сина на Петканови, предават от trud.bg.

Вижте още снимки от погачата на Габрие Петканов в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар