Алекс Петканова неузнаваема след поредна корекция (Подиграват й се за ламинираните вежди Снимка)

Гласувайте за статията

Модделката се вманиачи на тема корекции, след носа си барна и нови вежди

Алекс Петканова, след като си клъцнаха  носовете с Дани  в клиника в Турция, сега се похвали с поредна корекция.

Явно както казват апетита идва с яденето и Александра се подложи на нова процедура. Този път моделката се похвали в социалната мрежа с чисто нови вежди. Които се оказаха ламинирани. И ако някой досега знаеше, че се ламинира паркет или хартия научи и, че се ламинират и вежди.

Самата Алекс написа под снимката, която постна в Инстаграм, че отдавна желае да има дебели и гъсти вежди и благодарение на корекцията сега има възможност да се види с такива.

Моделката с нова поредна корекция, ламинира си веждите
Снимка: Инстаграм

Ве пак ако се вгледаме във фотото трансформацията й не може да се каже, че е драстична, както беше например с носа й, но отново отнесе куп подигравки в социалната мрежа, от тези, на които не им се понрави промяната, предават от vbox7.com.

Някои пишат, че вече не прилича на себе си и й се смеят: „Полека лека ставаш поредното лице по дизайн на някакъв изкривен стандарт и всяка една по една се превръща в бледо копие на другата. В профил вече не се различавате. Жалко е, посредствени сте всички „лица на България“, “А Дани ламинира ли си неговите?❤️”, „ламинирай си и мозъченцето 😄 белким нещо се промени.”, са само част от подигравателните коментари на феновете.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар