Алекс на Коцето порасна (Вижте какъв е сладур)

Алекс на Коцето порасна (Вижте какъв е сладур)
5 (100%) 1 vote

Синът на Коцето порасна, вижте го какъв е сладур

Коцето пусна нови снимки на порасналото си момче. Двамата се радват на пухкавите снежинки. Малкия чаровник за първи път се среща със снега. И вместо да се плаши момченцето  е щастливо от снежните парцали. Които се сипят като патешка перушина от небето.Алекс на Коцето 1

Гордият баща и малкия Алекс са излезли на семейната тераса. Обичания фолк изпълнител иска да запамети този миг. На  взаимна  радост на татко и син. Коцето написа под снимките „Аз вече съм голям мъж”. С този кратък коментар изрази какво е чувството да си баща на малък „голям” мъж. Който се радва на истинската зимна приказка. Обхванала за радост на малки и големи цялата страна.

Константин е голям любител на зимните спортове, предават от електронното издание blife.bg. Певецът няма да пропусне възможността и тази година да кара ски на някой от зимните ни курорти. Където ще заведе и Надя заедно с дете им деца кака Мариана и малкия Сашко.

Четиримата са едно задружно и сплотено семейство. Пък каквото ще и да говорят другите за тях. Певецът е грижовен татко. Той не пропуска да зарадва своите любими деца и съпруга. Може да се каже, че един истински баща за пример.

Даже натовареният му с ангажименти професионален живот и безсънните нощи не му пречат да има своите най-щастливи мигове с голямата си фамилия.

Разгледайте снимките на Коцето и малкия сладур Алкес в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар